Valtera restorāns.

Apskatām 1 - 40 no 107 vārdam 'Valtera restorāns'

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Lielais karstums ir norimies, un nu ir īstais laiks, lai izbaudītu dažādus pasākumus un aktīvi iesaistītos dzīvē...

Tiekamies kultūras, mākslas un sporta pasākumos Gulbenes novadā!

Pavasaris ir klāt! Tuvojas arī laiks, kad ikvienam arvien vairāk būs vēlme kaut kur doties apciemot mūsu mazās Latvijas skaistās vietas, izzināt dažādus piedāvājumus un apmeklēt interesantus pasākumus...

Durvis slēdz iecienītais «Valtera restorāns»

31. augusts bija pēdējā diena, kad varēja ieturēt maltīti Rīgā ļoti iecienītā restorānā “Valtera restorāns”...

Idejas svētku svinēšanai Tukuma pusē

Novembrī, kad Latvija svin savu dzimšanas dienu un cilvēki tiek aicināti atzīmēt Patriotisko nedēļu, arī Tukuma pusē ir sarūpēti pasākumi...

Saraksts: Travelnews.lv piedāvā video intervijas ar tūrisma profesionāļiem un citu nozaru ekspertiem

Kopš 13.03.2020 tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā tiešsaistes video intervijas ar tūrisma profesionāļiem 

Video intervija ar Valteru Zirdziņu, Vecrīgas restorāna «Valtera restorāns» īpašnieku

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarunu aicināja Vecrīgas restorāna «Valtera restorāns» īpašnieku...

Valters Zirdziņš: Ir jāsakārto izpildāma sistēma, lai restorāni var funkcionēt!

Restorāna «Valtera restorāns» īpašnieks un šefpavārs Valters Zirdziņš, reaģējot uz BalticTravelnews.lv...

Aivars Mackevičs: Kur ir valsts solītais 4 miljardu eiro atbalsts?

Šobrīd Latvijas sabiedrībai priekšplānā ir divas svarīgākās vērtības – veselība un ekonomika. Vispirms Latvijas valdībai...

Marta Kive par «Valtera Restorāns»: Trīs stundu ceļojums Latvijas garšu pasaulē

Ja meklējiet labu ideju, kā pavadīt nedēļas nogales vakaru, viennozīmīgi varu ieteikt doties...

Gastronomijas tūrisma projekts «Livonijas kulinārais ceļš» dod iespēju Vidzemes uzņēmējiem apzināties savu varēšanu

Šogad Vidzemes plānošanas reģions kopā ar Latvijas lauku tūrisma asociāciju "Lauku Ceļotājs" un sadarbības partneriem...

Amerikas ceļojumos Dagmāra Legante meklē sevi, Valters Zviedris – rāpuļus

Divreiz pēc kārtas nokavēt lidmašīnu Lasvegasā, fotografēties ar skorpioniem, justies kā filmēšanas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie autonomas «SIXT» vadītāja Baltijā Jāņa Putniņa

Autonomas SIXT vadītājs Baltijā Jānis Putniņš šeit veidojis lielāko daļu savas darba dzīves un ir...

Iepazīsti Latvijas TOP 30 labākos restorānus 2019. gadā

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos...

Travelnews.lv novērtē un izbauda «Valtera restorāns» jauno garšu ģeogrāfiju pēc pārbūves - Foto

65 bildes. Travelnews.lv novērtē un izbauda «Valtera restorāns» jauno konceptu pēc pārbūves...

Latvijas restorāni ziedo gandrīz 20 tūkstošus eiro SOS ģimeņu atbalstam

Ir laba sajūta, apzinoties, ka Latvijā ir tik daudz sirsnīgu cilvēku un atsaucīgu uzņēmumu, kuri ir gatavi...

30 Best restaurants in Latvia 2019

The list of 30 best restaurants in Latvia is created by Riga Tourism Development Bureau and...

Siguldā svinēs Mīlētākās pilsētas svētkus

Trīs dienas Sigulda svinēs Mīlētākās pilsētas svētkus. Novadnieki un pilsētas viesi gaidīti...

Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu

Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Valmieras skaņu un garšu festivālu «Vasarai ziemā būt»

Travelnews.lv un "Vidzmes olimpiskais centrs", aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz...

Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...

Apbalvoti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Piektdienas rītā, 2.februārī, tūrisma izstādes - gadatirgus "Balttour 2018" atklāšanas laikā, norisinājusies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Viesnīcā «Radisson Blu Rīdzene Hotel» izvēlēti «GADA CILVĒKS TŪRISMĀ 2017» laureāti

Pāris dienas pirms gada gaidītākā notikuma tūrisma nozarē, izstādes - gadatirgus "Balttour 2018"...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktores Ineses Šīravas

Tūrismā risināmie jautājumi ir līdzīgi gan Latvijā, gan tepat kaimiņos, kā arī tālākās valstīs, ilgus gadus strādājot nozarē...

Nosaukti Latvijas labākie restorāni

Ziemeļvalstu un Baltijas vadošais restorānu ceļvedis White Guide nosauc labākos Latvijas restorānus...

Jaunā kulinārā tūrisma ceļa «Livonijas garša» ziņu dienā pulcējas liels skaits interesentu

17. oktobrī, Vidzemes plānošanas reģiona aicināti, Valmiermuižas Alus virtuvē viesojās vairāk nekā sešdesmit gardēžu pieturvietu...

Sākas vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa

No pirmdienas līdz nedēļas beigām Rīgā norisinās Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) rīkotā Rudens Rīgas...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns

Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.63675094sec.